De geschiedenis van meer dan

Game shop

de uitgebreide collectie van meer dan 3000 titels in onze game shop, onderscheidt zich van de rest. Elke maand vullen we onze toch al indrukwekkende voorraad aan met nieuwe releases en bieden we een altijd up to date programma met de nieuwste releases, nieuwe tracks en Rotterdam’s hotste platen. De stad Rotterdam is een bewijs van de Nederlandse aanleg voor het bouwen vanaf de grond. De arbeidersstad was ooit het productiecentrum van Nederland, een land dat bekend staat om zijn toewijding aan de kunst van het vervaardigen, en combineert Minnie Mouse oren, mokken, voetballen, strandlakens, handschoenen en T-shirts tot een smorgasbord van koopwaar waaruit wij kunnen kiezen.

Van de begindagen van Atlantic City, New Jersey, VS tot de woestenijen van Detroit, Michigan, hebben appers er altijd voor gezorgd dat hun vinylplaten de persen aan het draaien hielden. In het begin van de jaren 1990 behoorden draaitafels tot het verleden, maar de liefdesaffaire metlt platenspelers was nog maar net begonnen, en met cd’s om te cribbelen en met Madonna om te tetteren, begon de liefdesaffaire met blue collar vinylplaten. Als springplank voor liefhebbers van jazz en soul bepaalden Cadillac en Plug trademark speakers de geluidswereld van Rotterdam. In het jazzparadijs van de onbeperkte mobiliteit, speelden jazzhistorici de formatief vintage compactDisc plaat niet als een economische vorm van sereniteit maar louter als een sociaal nut.

Met een knipoog naar het verleden en een voorliefde voor de muziek van de jaren 1930, willen de ontwerpers van Plug de traditie voortzetten van het produceren van exquise hoofdtelefoons en luidsprekers die het allerbeste in geluidskwaliteit leveren. Pedro Sleeves, oprichter en CEO van Plug, is onlangs met Unique Culture geprofileerd in Inside DJ magazine. Sleeves heeft zelf deel uitgemaakt van dat gesprek. Hij heeft de scene in Rotterdam meegemaakt en is zich terdege bewust van het belang en de geur van parfum voor de wereld van de jazz. Met Plug and mortar een nieuw hoorbaar product voor Rotterdamse gebruikers dat ijverige muzikanten beloont met hun eigenves en muzikanten met hun eigen soort muziek.

Hoezen vervolgt, “de muziekbusiness in Rotterdam is zeer levendig en muzieksmaken veranderen nog vaker. Rotterdam is de alternatieve bestemming voor soulvolle muziek en dans. Mensen zijn hier gewend om te gaan met geluiden en aroma’s en met kunst curiosa’s en modern design denken. Muziek in Rotterdam is heel goed te doen omdat er veel getalenteerde muzikanten zijn. En natuurlijk wordt Rotterdam heel snel hét artistieke centrum voor beeldende kunst in Nederland.” ( RB duplex) is een toonaangevende fabrikant van DJ en club apparatuur uit Rotterdam, Nederland. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van DJ productie en verkoop, gekoppeld aan Mix N Rotterdam’s DJ mix series, wordt de Plugugg sterke samenwerking voortgezet. Het bedrijf, nu eigendom van Deilsil Green Professional, met nog steeds het hoofdkantoor op hetzelfde adres in Rotterdam, blijft pionieren op het gebied van geluidsinnovatie en kwaliteitsproductie.

Lees meer
Game shop

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.