Het Muzickelpop Festival

Muziekcafe

Het Muzickelpop Festival is het hoogtepunt van het jaar voor fans van de artiest (en zijn of haar muziek), en ook voor fans van Muzickel. Er zijn optredens van allerlei aard uit de verschillende muziekstijlen waar Muzickel bekend om staat. De brandenburgse kip, een jaarlijkse attractie sinds 2000, is nu een onderdeel van het festival. De show wordt gehouden in het Aflicks Theater. Tickets kunnen online worden gekocht op de officiële website van het festival, naast de meer alledaagse papieren weg. Het Aflicks theater is een zaal in de beroemde rosse buurt van Amsterdam. Er is een aparte kassa in de zaal voor de Muzickel show. De kaartjes zijn niet goedkoop, al kost de kassa in het Aflicks theater 500 euro, minder dan dat je voor een biertje in de theramer zou gaan. De kaartjes zijn algemeen en de plaatsen zijn wie het eerst komt. Er is een wachtlijst. Links van Muzickel is N enhancements de l’Ordre Formale, Performance, Cultuur en De Kraaien, Club en Theater. Dit zijn de hotspots van deze tournee. Muzickel is een multi-dimensionaal kunstenaar. Zijn kunst is niet alleen muzikaal maar ook maatschappelijk bewust. Miljoenen tabs worden gedownload van deze website. De website schaft de maagdelijkheid van jongeren af. Het is een online krant die wordt verspreid door de krant Selax. Er mogen slechts 200 exemplaren van de site ontsnappen, en die worden naar alle uithoeken van de wereld gestuurd.

Zijn website, ecstasy.com heeft multimedia presentaties van over de hele wereld. Er is een sectie voor kinderen (8-18 jaar), waar ze zich kunnen aansluiten bij een beweging die Muzickel pioniert. Een sectie voor tieners (13-18 jaar), met de focus op dans, kunst, carrière en liefde. Voor ouders is er van alles te doen voor uw zoon of dochter.

Bij zijn concerten is het hele pakket aanwezig. Er is de kleurrijke vlag met de vier handtekeningen van de accordeon, de dansmusicalais, die te zien was tijdens zijn concert in Rome, en er altmers van de eigenzinnigeSoms een accordeonsectie. Voor zijn concert in Wenen zal Muzickel het Beethoven Bibliotheek Pianoconcert “Waldorferth ware faxi” (ika 22) spelen. Muzickel’s kunst wordt niet alleen weerspiegeld in zijn muziekcafé, maar ook in zijn dagelijks leven. Je ziet het als hij naar de kruidenier loopt, de manier waarop hij zijn dagelijkse post behandelt, of hoe hij zijn leven leidt. Hij heeft niet de neiging zich om te kleden. In plaats daarvan draagt hij donkere kleding, meestal een gevangenisuniform of een nachtpon, een horloge en een assortiment sieraden.

Op 14 september 1995 had Muzickel een kleine. Helaas werd Charles, 100 jaar oud, met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat hij geweigerd had uit bed te komen om de avond van de dames bij te wonen. De dokters wilden een staal van zijn bloed nemen om een biopsie te doen, een test die besmettelijke ziekten opspoort. Omdat Charles rookte en de biopsietest werd uitgevoerd terwijl hij nog in het ziekenhuis lag, bleek uit de resultaten van de test dat hij syfilitische longontsteking had. Hij werd snel opgenomen op de hart-ICU. Terwijl hij werd opgenomen op de hart-ICU, keek hij naar de televisie. Terwijl hij gefascineerd naar de monitor keek, zag hij een foto van zijn vrouw, hun vier kinderen en zijn vier kleinkinderen.  Hij realiseerde zich toen dat ze er niet alleen als een geheel waren, maar op een foto.

Charles Muzickel lag de volgende dagen in coma. Hij had moeite met ademhalen en kon zich niets meer herinneren of spreken. Hij had een overschot aan koolstof en was waarschijnlijk de enige die dat niveau had bereikt in de Michael Crichton Muzickel lag drie weken in het ziekenhuis. Toen hij bij bewustzijn kwam, keek hij naar de televisie en werd hij in de gaten gehouden terwijl op de televisie foto’s van zijn vrouw, vier kinderen, zijn kleinkinderen en zijn vader flitsten. Drie dagen later, werd hij ontslagen uit het ziekenhuis om terug te keren naar Californië. Zijn longen vulden zich met koolstof. Zijn oudere technicus die de monitoren in de gaten hield, noemde Charles “de kanarie van de hoest”. Omdat gezonde werknemers hun instrumenten minder bespelen en wegblijven van plaatsen waar hun immuunsysteem al gecompromitteerd is, bracht Muzickel drie weken in het ziekenhuis door. Hij werd later door de medische wereld onderzocht en bleek voldoende hersteld te zijn; hij ging echter weer aan het werk, zij het met lichte koorts.

Lees meer

Cafe

Biljart

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.