Hoe beter te worden in een sport

Personal trainer Den Bosch

De taak van een personal trainer is een moeilijke. Dit komt door de delicate evenwichtsoefening tussen het geven van de juiste coaching aan individuen voor hun verschillende niveaus van deelname tijdens verschillende onderdelen van de spelen. Sommige sporten vereisen een gemiddeld niveau van technische kennis, uithoudingsvermogen en psychologische begeleiding. Een expert in elk van deze aspecten kan u helpen beter te worden in een sport, maar tegelijkertijd is elk onderdeel even belangrijk als het andere.

Bijvoorbeeld, een expert in de verticale sprong vereist niet alleen kracht, maar ook kracht en vaardigheid. Meer dan alleen kracht, hij of zij moet in staat zijn om de sprong aan te passen voor specifieke spelers, de juiste vorm te krijgen, en je veiligheid te garanderen telkens wanneer je een verticale sprong probeert uit te voeren. Bij honkbal betaalt een nauwkeurige werparm zich uit in beter spel. Hij of zij moet een uitstekende grip op de bal hebben en de bal snel bij de speler krijgen, die geacht wordt met snelheid en nauwkeurigheid naar de bal te zwaaien. De stijlen en technieken die bij honkbal komen kijken vereisen dat elke speler evenveel van vermoeidheid wordt belast Analyse van elke speler afzonderlijk kan het nodige inzicht verschaffen voor het best mogelijke samengestelde coachingsprogramma. De meeste fouten kunnen worden herleid tot de zwakte van een speler. Lichte blessures kunnen echter worden verklaard door een zorgvuldige analyse van een speler.

De grootste fout die door spelers, coaches en ouders wordt gemaakt, is een blind geloof dat spelers hoger kunnen springen door wensen en iets te wensen. Een wens kan een grote ambitie aanwakkeren, maar het zal niet de beste resultaten of een specifiek resultaat uit de wensdoos opleveren. De handeling om iets te doen vereist een zekere mate van voorbereiding. Het gebeurt niet zomaar onderweg, zoals in de bodybuilding- en andere sportwereld wordt aangenomen. Elk oefenings- of trainingsprogramma moet specifieke doelstellingen hebben voor een optimaal leer- en ontwikkelingsproces. De algemene doelstellingen worden gewoonlijk door de oorsprongstaf opgesomd. Elke speler moet als een individu worden benaderd en vereist traditionele sportdisciplines om het hele programma te laten slagen.

Lees meer

Boksen

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.