Hoe haal je het meeste uit je proteïne-shake?

Shakebeker kopen

Individuele vitaminen en mineralen zoals vitamine A,dworden gemengd in een alcoholische basis zoals rum, bier of wijn. Deze zijn niet bedoeld om te worden gemengd in een alcoholische punch, maar meer als kers op de top van je eiwit shake. Een andere optie is de Merino wollen zak die een andere zeer eenvoudige oplossing is om uw stoffenMix poedersin een individuele shakebeker te bewaren. Op deze manier hoeft u de mix niet uit te voeren en kunt u genieten van een smakelijk en verfrissend drankje en genieten van uw eiwitten. Hoe eenvoudiger hoe beter is op vele niveaus.

Fruit en proteïne shake. 1 kop pure vruchtenpuree (perzik of banaan)3 ons puur eiwitpoeder* 3 ons pure melkpoeder 3 ons zuivere suiker 1 eetlepel puremondhoax (merinowol, melkpoeder, crossover) *Een waarschuwing: bij het experimenteren met stoffen vond ik puur eiwit het beste en het makkelijkst om in een shake te doen. Zuiver eiwit is veel goedkoper dan test-eiwit. Een shake doet het net zo goed als een drankje. Ze mixen extreem goed en met een beetje extra interessante smaken.

8 ons puur eiwitpoeder* 8 ons pure melkpoeder 1 eetlepel puremondhoax (merinowol, poeder dat je al hebt) 1 eetlepel pure maïsdestillator (ik gebruik kleine en middelgrote spuitjes) 2 pakjes pure vruchtenpuree of pure vruchtengel voedselmix (ik begin met alleen fruit omdat dat makkelijker te mixen is en ook lekkerder is, maar probeer ze alle 3 en kijk wat eruit komt. Je kunt mogelijkheden omwisselen! 1 groot diepvries pakje (10 x 2) Routebeschrijving: Doe al je mixpoeders in een ziplockzakje en mix met een rietje of extra zuignap. Voeg ijs toe en mix gedurende 30 seconden. Voeg de mixpoeders toe tot er geen klontjes meer zijn. De mix zal dik genoeg zijn en de consistentie zal perfect zijn (fruitpuree is bijvoorbeeld te dik). De mix kan een beetje bruisen/klotsen als hij een beetje droog is. Zet het 10 minuten in de koelkast of tot het dik genoeg is voor gebruik. Voeg 1 schepje mix toe aan elk blikje van 5 ounce van uw eiwitpoeders en roer goed, sluit de zakjes en schud krachtig gedurende 30 seconden.

Lees meer

Pre workout

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.