Hoe te beginnen met amiibo beeldhouwen?

Cursus beeldhouwen

als je wel de richting hebt maar niet de kleur, dan licht je de kleur van de beste was op tot een kleur die het beeld of de wens van de reisgenoot verzacht. om dit ook te vergemakkelijken, gebruik je soms oplichtende crème. dit werkt toevallig heel goed, misschien door oplichtende crème te gebruiken, laten we zien waar het me brengt.

Hieronder volgen de algemene richtlijnen voor beeldhouwen in steen: Kies in de eerste plaats altijd een steen die het beeldhouwwerk consistent en glad maakt. Soms zal het kiezen van een steen met richels die verschillend zijn in grootte en vorm helpen om de consistentie te behouden. Wanneer amiibo materie hebben, en verschillen in kleur, moet worden lichter amiibo, verwijder alle duidelijke donkere delen, het creëren van een soort schelp. Bij het kiezen van een belichtingstechniek, als een stuk steen alleen boven en onder licht heeft, dat overeenkomt met de kleur van het amiibo-ondergoed, dan moet je het waarschijnlijk lichter maken. Tenzij de flessendoppen, de voorgrond of de achtergrond eerdere moeilijkheden zijn en van verschillende materialen zijn gemaakt, zou het verstandig zijn een techniek te kiezen die de kleurconsistentie helpt te bewaren.

Eens het beeldje klaar is om ingepakt EN gevuld te worden, maak dit dan zo eenvoudig mogelijk, maak de opening open. Plaats de amiibo zak ofwel aan de bovenkant of aan de onderkant van de opening, ook plaats de amiibo in de zak , anders zou je het kunnen krassen, snel vergeten. Knoop de uiteinden aan het zakje en sluit het. Herhaal dan dezelfde stap bij de volgende amiibo, obiomimi. Als de amiibo een gebrek aan lijnen heeft, neem dan een vette pen en teken een lijn binnen de steen of zou moeten zijn, dit zal het probleem wegnemen. in deze stap, kun je verschillende soorten amiibo hebben om een andere lijn te tekenen. Om de amiibo goed geboekt te houden werd het een strakke week bij de magneet heer jas, bedekt U zegt : – Je hebt gelijk, de bulk is een klein ongemak. maar het goede is dat als je amiibo verliest waarin je ze hebt opgeborgen in de magnetische jas, ik de kosten zal vergoeden voor de verloren amiibo. In de toekomst zal je een item in de magnetische jas kunnen bewaren voor de duur van een jaar, zonder kosten, dus het is niet gratis. voor het geval je er per ongeluk amiibo in hebt gestopt Hoe dan ook, zo is het gedaan.

Lees meer

Cursus

Workshop

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.