VSV-type

Kunst in opdracht

Thematische kunst beantwoordt aan een bepaalde gemoedstoestand van verschillende geesten! Theodore Roosevelt zei: “Goede kunst is goed, ongeacht het onderwerp.” Kunst is universeel. Darwin zei: “Het grote principe van menselijke sympathie is, dat ieder van allen houdt.” Het feit dat de meeste mensen elkaars mening niet volledig respecteren en zelfs een hele groep mensen kunnen haten, is de norm geworden voor politieke en religieuze opvattingen. Dit schept een hoop misverstanden. Bijvoorbeeld, ja, jij haat de Taliban omdat ze vrouwen onderdrukken, maar in feite haat ik jou meer dan jij jezelf liefhebt! En, wanneer je een groep mensen haat vanwege hun overtuigingen en overtuigingen langzaam in de hoofden van mensen worden ingevoerd, zal de intolerantie, hatelijkheid en haat jegens jouw groep snel toenemen. Persoonlijk, geloof me als ik zeg, jullie zijn geen haar beter, jullie hele samenleving is zo geworden.

We hebben het hier over kunstenaarschap (vrijheid van meningsuiting). Aangezien de meeste mensen dezelfde waarheid niet in meerdere zettingen en woorden kunnen uitdrukken, voelen zij dat zij moeten scheppen voor hun eigen identiteit. In dit tijdperk van politiek moeten wij een deel van onze tijd (en het prijzengeld) aan de maatschappij wijden om de maatschappij te helpen de waarheid te beseffen. Als we om ons heen kijken, zien we dat sommige activisten dit werk al hebben gedaan en dat groepen en persoonlijkheden als Pussy Riot iets bereiken wat moeilijk in je eentje te bereiken is.

Als we willen dat de mensen de waarheid en de ideologie van de Mens begrijpen, moeten we hen in de les ESL over de waarheid onderwijzen. Er zijn duizenden kunstmedia, en ze zijn niet allemaal even succesvol. Als je de waarheid begrijpt, zullen de mensen je respecteren en zul je met hen kunnen creëren. Laten we de waarheid van de wereld ontdekken… het is onze plicht om dat te doen.

Lees meer

Live painting 
Live paint 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.