Wat is de beste manier om af te vallen?

Dietist Breda

De lezingen van diëtisten over medische problemen worden zowel op formeel als informeel gebied gegeven. Medische problemen houden fundamenteel verband met individuele gewoonten. Als iemand zich ziek voelt vanwege een ritueel, of vanwege een kinderlijke instinctiviteit, zal hij dit waarschijnlijk wijten aan een externe agent, zoals toen voedsel bedoeld was om het lichaam te voeden en niet de geest. U kunt zich voorstellen hoe het dieet worstelde om de dokter consumenten commentaar te laten geven op gewoonten als het terugvallen op junk food. Dit is totale onzin omdat het lichaam geen nadelige gevolgen zal ondervinden van het slechte humeur dat wordt veroorzaakt door een paar kommen van een melkachtige stoofpot. Wat we allemaal nodig hebben is het vermogen om te redeneren vanuit de eerste beginselen. Elke baby die nog niet in staat is om vanuit de eerste beginselen te redeneren, zal dat uiteindelijk wel. Waarom? Omdat het kind, meer dan waarschijnlijk, nog niet het vermogen heeft om te redeneren over de wereld en om zijn eigen persoonlijke belangen te onderscheiden.

Als je tien procent van het gevoel voor logica van die baby wegneemt, heeft hij of zij nog instincten die basaal genoeg zijn om te weten wanneer de baby helderheid en volle kracht ervaart. Een voorbeeld hiervan zijn de instincten om te eten wanneer men honger heeft en met het doel de hongerklop te stillen. Hoe kom je weer in contact met deze instincten? Met de hulp van een voedingsdeskundige. Zie mijn artikel Dieet Honden op de blog op deze site voor meer details. Mythe: Door een streng dieet zult u snel gewicht verliezen. Feit: Een streng dieet leidt soms niet tot gewichtsverlies, maar tot consumentencommentaar opOrganische detailhandelaar People’s Elimination contracting winsten in de miljoenen dollars, omdat ze gestopt zijn met het kopen van ongezonde en ongezonde voedingsmiddelen. Als je merkt dat je snoep en snacks koopt, is dat niet omdat je een minderwaardigheidscomplex hebt of omdat je zwak bent – het is omdat je in de comfortzones van een routine wilt blijven die je op al het gewoontegedrag zet waaraan je gewend bent, in plaats van de behoeften van je te veranderen,  actief nieuwe gewoonten aan te leren. Dit resulteert in gedragingen die je niet wilt of waar je je niet prettig bij voelt. Dit leidt tot meer stress en frustratie voor jou.

In plaats van deze cyclus van strijd om controle, die alleen maar meer stress voor je creëert en leidt tot meer frustratie, is er een van oefenen met het aanleren van nieuwe gewoonten. Dit is een van de strategieën van Paul Chek’s, De Wet van Automatisering en het is gemakkelijk beschikbaar op elk gebied van je leven, niet alleen gewichtsverlies. Het is een van de strategieën die je helpt de cyclus te doorbreken van frustratie die je ervaart in naam van het diëten, om vervolgens meer frustratie te veroorzaken als je het weer teruggooit in de diepte van het diëten. Mythe: Diëten zijn goed als je het op een bepaalde manier doet. Feit: Het enige dieet dat tot gegarandeerd gewichtsverlies zal leiden, is het dieet dat u consequent volgt op een manier die de stofwisseling van uw lichaam op peil houdt.

Het is van groot belang dat u verschillende benaderingen uitprobeert, zodat u de aanpak vindt die het beste bij u past. Het volgen van een voedingsplan latt echter niet als een manier van leven te beschouwen. Welk jaar is het beste Elk jaar zijn er rage diëten op de markt, het enige probleem met hen is hetzelfde probleem dat al vele jaren aan de gang is, omdat ze alleen maar een snelle oplossing bieden, ze leiden niet tot een gezond en gelukkig leven. Dit roept de vraag op wat de beste manier is om gewicht te verliezen in een fitness jaar, deze vraag isStel jezelf de volgende vragen: Wat zal mijn voedingsplan zijn voor de komende 12 maanden? Kan ik me de voedingsmiddelen die ik ga kopen veroorloven of niet? Hoe kan ik de levensstijl volhouden? Genieten van het gewichtsverlies Als je bent zoals de rest van ons, je hebt je momenten waarop je denkt dat een dieet zou de oplossing voor u zijn, dus je begint en al snel beseffen dat je plannen zijn te veeleisend, je hebt geen tijd en je niet het gevoel vertrouwen dat je zal slagen. Dit is niet moeilijk om mee om te gaan, maar wat moeilijker is, is te weten dat je veel tijd nodig hebt om je plan voor de strijd tegen de bult uit te werken. Of je het nu beseft of niet, je hebt waarschijnlijk wat hulp nodig. 1. Sluit u aan bij een online steungroep. 2. Maak je startdatum voor de nieuwe jij… vandaag Waarschuwing! Er bestaan verschillende dieet- en voedingsplannen en ze beweren allemaal dat ze “de beste manier om af te vallen” zijn. Voor velen kan dit waar zijn. Het is aan u of u gelooft dat een programma dat droomt over het ideaal u met weinig werk van het gewicht zal doen afvallen. Sommige van de beweringen kunnen waar zijn, maar dat is een ander verhaal.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.